Workshop in Griekenland

De workshop  “KLEUR EN AQUAREL”.

 Periode 03 mei- 10 mei 2019

Op en rondom het landgoed Marathea, Peloponnesos in Griekenland lijkt in mei de natuur wel lente én zomer tegelijk te zijn! In deze week kunt u onder begeleiding van  Coob Zeeman leren observeren en met waterverf schilderen. Kleuren genoeg! Kijk verder…

Om de kleurenpracht van het landschap, de gebouwen, objecten en bloemen op papier te kunnen weergeven gaan we eerst een aantal korte oefeningen doen, om ze vervolgens trachten toe te passen in nieuw werk.

Verschillende aquareltechnieken zullen aan bod komen zoals o.a. ‘het werken op droog papier’ en ‘de nat in nat-methode’. Voorop staan de oefeningen in het mengen van kleur ( hoeveel variaties van groen zijn er te maken? ) en het bereiken van kleurcontrasten.

De aquarelcursus is geschikt  voor zowel beginners als gevorderden. Er wordt gestart met gezamenlijke opdrachten, gedifferentiëerd en individueel begeleid.

Naast het workshopaanbod is er gelegenheid om mee te doen aan bergwandelingen en culturele excursies, óf de dag vrij te besteden. ’s Middags gaat de bus naar het stille strand, enkele kilometers verderop.  Daar kan genoten worden van zon,  zee en zand.

Zin gekregen?

Voor meer INFORMATIE (accommodatie,  reis , prijzen) en het RESERVEREN klikt  u op  de site hieronder:
(Bij boekingen tot 31 december 2018 is er  30,- euro korting op de  reissom)
aquarelcursus-te-Marathea